Nederlands

Nederlands leren of de taalbeheersing verbeteren

Nederlands voor anderstaligen

Nederlands voor anderstalige
Wil de Nederlandse taal leren of verbeteren? Misschien woon je nog maar kort in Nederland en ken je de taal helemaal nog niet? Of woon je hier al wat langer en spreek je al Nederlands, maar wil je jezelf verder verbeteren? Ik help jou graag!

Hoe werk ik?
Tijdens de eerste les kijken we samen wat je niveau is en maken we een studieplan. De nadruk ligt op luisteren en spreken. Je gaat je woordenkennis uitbreiden, maar ook de grammatica leren. Afhankelijk van op welk niveau je bent gebruiken we diverse methodes en werkvormen. Intensieve oefeningen worden afgewisseld met meer ontspannende activiteiten. Tijdens de les wordt zoveel mogelijk alleen Nederlands gesproken. We praten veel en zijn actief met de taal bezig. Afhankelijk van jouw doel kunnen de lessen aangepast worden. Misschien loop je op je werk tegen specifieke problemen aan waar we in de les aan kunnen werken? Of heb je een moeilijke brief van de gemeente gekregen die we samen kunnen lezen? De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw niveau, interesses en leerdoelen.

Hoe vaak en hoe lang?
Ondersteuning hoeft natuurlijk niet voor altijd. Afhankelijk van je niveau en je doelstellingen bepalen we hoe lang de begeleiding ongeveer gaat duren. De ondersteuning is over het algemeen wekelijks en duurt ongeveer 1 uur.

Traject Nederlands individueel
Het traject is voor de duur van een jaar en start met een nulmeting. Tussentijds en aan het einde van het traject wordt het niveau op de onderdelen lezen, luisteren, spreken en schrijven getoetst. Kosten zijn inclusief lesmateriaal, boeken en online oefenmateriaal.

Neem contact op voor meer informatie.

Nederlands

€40,00
per individuele les

Nederlands individueel

€1.899,00
vanaf prijs voor een traject